Апел грађанима - Зелена столица

Имајући у виду дешавања којима сведочимо последња два дана, у нашем Граду, на нашем Шодрошу, дужност нам је као припадницима цивилног сектора који се истински баве заштитом животне средине, екологијом и еколошким питањима, да се овим путем обратимо свим грађанима Новог Сада и искажемо свој став везан за тренутно стање у нашем граду. Желимо јавно да реагујемо и укажемо на нецивилизовано понашење једног малог броја људи који се позивају на заштиту природе,онемогућавајући градњу четвртог моста у Новом Саду.

 

Четврти мост у Новом Саду је пројекат од изузетног стратешког значаја за растерећење саобраћајних путева и гужви, али је у исто време кључан и за равномеран развој свих делова града посебно сремске стране, а то ни једна организација или појединац, који несебично сагледавају овај пројекат, не могу и не смеју да угрозе. У више наврата Зелена столица је испитивала наводе који се тичу угрожавања животне средине и природних богастава реализацијом пројекта изградње четвртог моста и ни један од спорних навода се није показао као истинит. Пројекат изградње четвртог моста у Новом Саду усклађен је у потпуности са законским оквиром Републике Србије као и са директивама ЕУ које се тичу заштите природе.

 

На основу испитаних навода овим путем јавно апелујемо на све грађане да са великим опрезом читају информације које долазе са различитих извора, а тичу се овог изузетно важног стратешког пројекта који је пре свега у интересу нас становника Новог Сада. Прави еколози се за своје ставове боре знањем, мирним и институцијалним путем, а не употребом насиља, простаклуком и незаконитим средствима, јер такво понашање не доликује Новом Саду.

Uspešno završena manifestacija FemaleEnter.com, na Brkinom salašu, od 15. do 18. oktobra
 

Organizovanje manifestacije FemaleEnter.com imala je za cilj promociju i konkretno realizovanje preduzetničkih ideja kroz direktnu prodaju proizvoda zanatske delatnosti i usluga  namenjenih ženama koje su odabrane da pohađaju edukaciju. Dakle, preduzetnicama je pored besplatnog pohađanje edukacija, odnosno proširivanje znanja i povećanje potencijala za uspeh omogućena i besplatna promocija i prodaja svojih proizvoda. 

Manifestacija je bila propraćena adekvatno o čemu svedoči i krajnja evaluacija programa od strane preduzetnica. Posetioci su takođe bili zadovoljni ponudom i smatrali su da je ovo odlična inicijativa koja će u budućnosti u velikoj meri osnažiti i afirmisati preduzetnice. Tokom četiri dana manifestacije svim posetiocima bili du deljeni promotivni materijali u vidu poklona - šolja, privezaka, hemijski, majica, blokčića itd.

 

 
 

Izmeštanje lokacije manifestacije Female.Enter.com

 

Nakon uspešno završenih edukacija preduzetnica u sklopu projekta Female.Emter.com. Edukacije su se održale u periodu od 15. avgusta do 6. septembra. Teme koje bi se obrađivale su: digitalni marketing, web trgovina, kreiranje sajta, osnove grafičkog dizajna, ovladavanje različitim opcijama u oglašavanju koje nude socijalne mreže, ali i teme poput usluga, uslužnih tehnologija, efikasnih sistema u uslužnim tehnologijama, kao i teme koje su se odnosile na konkretno pisanje projekata i mogućnosti koje pružaju fondovi.Treća faza projekta odnosila se na organizovanje manifestacije, koja ima za cilj promociju i konkretno realizovanje preduzetničkih ideja kroz direktnu prodaju proizvoda zanatske delatnosti i usluga na Trgu Slobode u Novom Sadu namenjenih ženama koje su odabrane da pohađaju edukaciju. Dakle, preduzetnicama je pored besplatnog pohađanje edukacija, odnosno proširivanje znanja i povećanje potencijala za uspeh omogućena i besplatna promocija i prodaja svojih proizvoda koja je bila planirana na Trgu slobode od 8-11. oktobra, međutim usled nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom . COVID-19, lokacija manifestacije se premešta na Brkin salaš, na Čeneju, od 15. do 18. oktobra.

 

 

 

 

Odlaže se manifestacija FemaleEnter.com
 

Usled nepovoljne epidemiološke situacije usled i daljeg održavanja virusa COVID-19, primorani smo da odložimo manifestaciju FemaleEnter.com uz mogućnost izmeštanja lokacije.

Uskoro više informacija...

 

 

Manifestacija FemaleEnter.com na Trgu Slobode, 8-11. oktobra

 

Nakon uspešno završenih edukacija preduzetnica u sklopu projekta Female.Emter.com. Edukacije su se održale u periodu od 15. avgusta do 6. septembra. Teme koje bi se obrađivale su: digitalni marketing, web trgovina, kreiranje sajta, osnove grafičkog dizajna, ovladavanje različitim opcijama u oglašavanju koje nude socijalne mreže, ali i teme poput usluga, uslužnih tehnologija, efikasnih sistema u uslužnim tehnologijama, kao i teme koje su se odnosile na konkretno pisanje projekata i mogućnosti koje pružaju fondovi.Treća faza projekta odnosila se na organizovanje manifestacije, koja ima za cilj promociju i konkretno realizovanje preduzetničkih ideja kroz direktnu prodaju proizvoda zanatske delatnosti i usluga na Trgu Slobode u Novom Sadu namenjenih ženama koje su odabrane da pohađaju edukaciju. Dakle, preduzetnicama je pored besplatnog pohađanje edukacija, odnosno proširivanje znanja i povećanje potencijala za uspeh omogućena i besplatna promocija i prodaja svojih proizvoda  na Trgu Slobode, u Novom Sadu, planiranih za period od 8. do 11. oktobra,  od 12-20h.